Clinica Clinica DOCTOR ANGHEL MEDICAL CENTER ofera consultatii investigatii si tratamente medico-chirurgicale

prof. dr. anghel9
prof. dr. anghel8

Clinica DOCTOR ANGHEL MEDICAL CENTER a fost infiintata in anul 1996 si este o institutie medicala privata la cele mai inalte standarde de confort si dotare tehnica avand ca principale activitati diagnosticul si tratamentul medical si chirurgical al afectiunilor in sfera ORL precum si chirurgia plastica, reconstructiva si estetica a fetei, capului si gatului.

Personalul medical de inalta calificare si profesionalism este preocupat permanent de calitatea actului medical punand accent deosebit pe buna relatie medic-pacient, confidentialitate, acuratetea investigatiilor si mai ales corectitudinea si succesul tratamentelor medicale si chirurgicale.

Pentru realizarea acestor deziderate clinica a fost dotata cu aparatura moderna bazata pe tehnologie de ultima generatie ,probata in timp in cele mai prestigioase clinici medicale de specialitate din lume.Aparatura si materialele utilizate in clinica au avizul Ministerului Sanatatii si sunt certificate CE.

Activitatea clinicii este coordonata de Prof.Univ.Dr.Ion ANGHEL, Medic Primar, Doctor in Medicina, avand o experienta medicala in specialitate de peste 30 ani, fiind in acelasi timp si proprietarul clinicii.

Clinica este structurata pe 5 nivele avind circuitele si dotarile conforme cu normele CE cu urmatoarele componente:

Birou receptie
Sali de asteptare
Sala conferinte
Cabinete consultatii specialitate
Sali tratamente de specialitate
Cabinete investigatii:
Video-Endoscopie ORL
Video-Stroboscopie
Audiometrie-Impedantmetrie
Teste Alergologice
Somnologie
Video-Colposcopie
Ecografie Pelvina
Cabinete fiziokinetoterapi